Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Girona rescindeix el contracte amb l’empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Girona rescindeix el contracte amb l’empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter

El consistori gironí va prendre durant el ple municipal d’ahir la decisió de rescindir el contracte amb l’empresa AGISSA, votada i aprovada per unanimitat. Aquesta decisió s’avança al voltant de dos mesos, ja que a final d’any s’acabava la prestació dels serveis d’abastament i distribució d’aigua a Girona, Salt i Sarrià.

Els Ajuntaments dels tres municipis van acordar la rescissió del contracte després de consultar l’informe jurídic que va presentar el secretari del consistori de Girona, en el qual s’especificava la falta d’inversions i obres de l’empresa durant els 1992 i 2012 per valor de 10 milions d’euros. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica la decisió.

A partir d’ara, els tres Ajuntaments començaran un procés de remunicipalització del servei de gestió d’aigua potable. Narcís Fajula explica que aquest procés s’haurà de fer en un termini més curt que el previst inicialment.

AGISSA seguirà oferint el servei a Girona, Salt i Sarrià de Ter fins que no es concreti el nou servei d’aigües, previst per abans de finals d’any.