La 17a edició del Festival Emergent començarà a Sarrià de Ter el pròxim 1 de juliol

El Festival Emergent, el festival d’arts en viu del Gironès, celebrarà aquest anys la seva 17a edició. Ho farà amb actuacions de música, però també tocant altres gèneres artístics com la poesia o el teatre, amb companyies ja consagrades en el sector però d’altres que busquen el seu lloc.

L’Emergent 2021 arrancarà a Sarrià de Ter amb un total de cinc actuacions, totes el dijous 1 de juliol. Núria Graham, Caïm Riba i Maria Jaume seran els encarregats de posar la música, a qui acompanyaran el poeta Josep Pedrals i el clown José Luis Redondo. El director del Festival Emergent, Pau Marquès, explica quins artistes trepitjaran Sarrià i recorda que és un format cabaret, de curta durada.

El festival també organitza actuacions a Fornells de la Selva (2 de juliol), Cervià de Ter (3 de juliol), Vilablareix (8 de juliol), Sant Gregori (9 de juliol) i Madremanya (10 de juliol). Pau Marquès remarca l’aposta del festival per la cultura consagrada però sobretot pels artistes emergents.

A més, hi haurà servei de bar i foodtrucks pels assistents, que poden comprar les seves entrades al web www.festivalemergent.cat

 

Imatge: Festival Emergent