L’escola de música de Sarrià de Ter treballa un projecte educatiu per nodrir un model més complet

Pau Cullell membre directiu de l’escola de música Sarriart i músic, ha explicat a ràdio Sarrià que es mantenen els diversos itineraris ja habituals a l’escola, però que com a novetat, treballen per donar a conèixer, fer i crear, música moderna i potenciar el nivell de base dels més petits.

Aquesta aposta serà en bona part un dels eixos principals a la propera temporada que donarà el tret de sortida aquest setembre. La signatura de producció musical, les tasques de producció del sector alhora d’ampliar el número de places seran els propers reptes de "Sarriart". Les etapes es divideixen per franges d’edat, i els alumnes d’entre 12 i 18 anys (del programa de l’escola jove) poden optar al conveni entre Sarriart i el Taller de Músics de Barcelona. Pau Cullell destaca la importància d’aquest conveni, únic a les comarques gironines, per preparar els alumnes en la seva vessant musical.

Tots els detalls, els podreu escoltar aquest proper dijous 26 d'agost a la ùltima edició de les entrevistes d’estiu que l’emissora municipal de Sarrià de Ter, ha anat organitzant aquests mesos estivals. A banda pel que fa a les inscripcions a l’escola per aquest proper curs, ja estan obertes i es poden fer al web www.sarriart.com, on també s’hi pot trobar més informació respecte l’oferta educativa i els serveis de l’escola.