Sant Julià de Ramis habilita tres espais per tirar petards per Sant Joan

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, així com altres anys, ha tornat a presentar enguany les tres zones on la gent podrà tirar petards durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Els tres punts són la Plaça 1-O, el parc infantil de Les Comes i la plaça de l’Ajuntament.

La intenció amb aquesta mesura és que molestin el menys possible els altres habitants del poble, però també recorden que no es poden produïr aglomeracions de gent en aquests espais. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Pere Pujolràs, explica que es va mirar que els tres punts fossin apartats del gruix d’habitatges.

Pujolràs també afegeix que des de l’Ajuntament no han autoritzat cap foguera, i recorda als habitants que no es pot tirar cap petard a menys de 500 metres de zones boscoses.

Des del consistori també fan una crida per la seguretat sanitària i conviden a la gent a celebrar la revetlla en família, en grups reduïts i sense aglomeracions per evitar possibles contagis de Covid. Són declaracions de Pere Pujolràs.

L’Ajuntament no ha convocat aquest any la revetlla habitual, amb l’arribada de la flama, la lectura del manifest, sopars, música i llançament de petards, que es celebrava amb el grup d’excursionistes del poble.

 

Imatge: Sant Julià de Ramis