Sarrià de Ter rep la nit de Sant Joan sense actes programats però demanant precaució i seguretat

Sant Joan 2021 arriba aquesta setmana a tots els municipis d’arreu del país, en unes condicions diferents que l’any passat però encara sota els efectes de la pandèmia de Covid-19. Sarrià de Ter no ha organitzat actes per la revetlla, però l’Ajuntament demana precaució als veïns.

Des del consistori tampoc han habilitat espais especials per tirar petards, ja que el municipi és petit i no es poden trobar zones aïllades dels habitatges. Per aquest motiu, han cregut convenient que el llançament de petards estigui més dispers pel poble.

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, per altra banda, va destinar alguns punts del municipi per tirar petards, sempre a més de 500 metres de zones boscoses i respectant les mesures de seguretat. El regidor de Cultura, Pere Pujolràs, així ho explicava.

Sarrià de Ter també aposta per una revetlla neta, recorda les mesures de prevenció de Covid-19 i convida a celebrar Sant Joan amb grups reduïts, alerta que el gel hidroalcohòlic és inflamable i demana que es mantenguin els carrers nets.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter