Sant Julià de Ramis va celebrar la revetlla de Sant Joan “amb normalitat” i sense incidents importants

Sant Julià de Ramis va preparar un dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan, intentant garantir la màxima seguretat i controlar el llançament de petards. La nit va transcórrer sense incidències destacades, de forma tranquil·la i sense aglomeracions de gent, tal com recomanaven les autoritats sanitàries.

L’Ajuntament fa una bona valoració de la revetlla i creu que les recomanacions i les mesures preses van funcionar. El regidor de Cultura de Sant Julià de Ramis, Pere Pujolràs, explica que va ser un Sant Joan tranquil i sense incidents d’importància.

Una de les principals mesures va ser l’habilitació de tres punts del municipi per al llançament de petards. Pere Pujolràs afirma que aquesta mesura va ser un èxit i que ara, dies després de la revetlla, no tenen constància de cap problema amb els petards.

La Guàrdia Municipal va controlar els carrers del poble sense problemes i tampoc va registrar queixes dels veïns. L’Ajuntament agraeix l’actitud dels habitants de Sant Julià i Medinyà durant aquest Sant Joan.

 

Imatge: Marc Puigtió