El toc de queda afectarà Sarrià de Ter si el TSJC aprova la mesura

Torna el toc de queda a Catalunya. Així ho va anunciar ahir el president de la Generalitat, Pere Aragonès, esperant però la validació de la mesura del TSJC. La intenció del Govern és reprendre el toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada, a tots els municipis amb una població major 5.000 persones i una incidència de contagis igual o superior als 400 per cada 100.000 habitants.

Entre aquests municipis s’hi troba Sarrià de Ter, que compta amb 5.391 habitants i una incidència acumulada de 501 durant els últims set dies. El Govern pretén allargar el toc de queda durant, com a mínim, una setmana des d’aquest dissabte, sempre tenint en compte l’aprovació del TSJC.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, reconeixia ahir durant l’anunci de les restriccions que el confinament nocturn és una mesura severa, però necessària per frenar l’onada de contagis de les últimes setmanes.

A la comarca del Gironès, els municipis afectats pel toc de queda serien, a banda de Sarrià de Ter, Girona, Celrà, Cassà de la Selva i Llagostera. En total, la mesura arribaria a 158 localitats de Catalunya, dels quals 145 superen la incidència mínima marcada pel Govern i els altres 13 perquè estan envoltats de pobles o ciutats amb els indicadors elevats.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter