La Comissió de Festes de Sarrià de Ter fa una crida al voluntariat per la Festa Major 2021

La Festa Major de Sarrià de Ter 2021 s’apropa i des de l’Ajuntament treballen per acabar de polir els detalls al voltant dels actes previstos. Des de la Comissió de Festes busquen ara el màxim nombre de voluntaris per ajudar al funcionament de la Festa Major d’aquest any.

De fet, el regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, feia ahir una crida a la població durant el ple municipal del mes de juliol. El regidor considera que, per celebrar una Festa Major en condicions, es necessita el suport ciutadà com han tingut cada any.

Els diferents grups de l’oposició es van oferir a participar de manera activa a la Festa Major, prevista pel primer cap de setmana de setembre. Així i tot, la regidora del PAS, Mònica Aymerich, també creu que la participació s’hauria d’estendre a altres figures i entitats del poble de cares a les pròximes edicions.

La Festa Major 2021 estrenarà activitats com una ruta amb caiac pel riu Ter, i comptarà amb els concerts de Doctor Prats, Buhos, Orquestra Maribel i la Masovera Barbuda.