Sarrià de Ter commemora un any més el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Sarrià de Ter, com cada any, ha programat una sèrie d’actes per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, aquest dijous 25 de novembre. L’Ajuntament ha organitzat tallers, activitats i la lectura d’un manifest, per conscienciar la població i reiterar la lluita contra la violència masclista.

Aquest 2021 s’han pogut programar més activitats que el 2020. La regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Montse Soria, explica que l’Institut ha preparat un mural que es penjarà a la Biblioteca Emília Xargay, on hi haurà una parada de llibres sobre la violència masclista, i al Coro el col·lectiu Arpillera durà a terme un taller.

La jornada també comptarà amb l’habitual lectura del manifest, a banda d’un minut de silenci per les dones i infants morts aquest any a causa de la violència masclista. Montse Soria afegeix també les activitats organitzades per l’Escola Montserrat i les Dones més que mai, i el taller “Neutralitza l’amenaça”.

El taller “Neutralitza l’amenaça” es durà a terme al Centre Cívic La Cooperativa, i cal inscripció prèvia al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter