L’Ajuntament de Sarrià de Ter incorpora la regidoria de Benestar Animal

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va modificar ahir el cartipàs municipal per donar entrada a la nova regidora de Benestar Animal, destinada a solventar qualsevol qüestió sobre els animals de companyia del poble. Montse Soria, la nova regidora que substitueix Raquel Sala, serà l’encarregada de l’àrea.

De fet, Soria ocupa les regidories de Dona i Igualtat, Joventut, Participació i Transparència, a banda de la nova de Benestar Animal. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, anunciava ahir al ple municipal la creació de la nova regidoria, que consideren una necessitat.

L’única àrea de Raquel Sala que no manté Montse Soria és Medi Ambient, que passa a ser d’alcaldia. Narcís Fajula explica que ja era el responsable de les Taula de gestió dels impactes mediambientals, i d’aquesta manera pot controlar també el dia a dia d’aquest aspecte.

Una de les primeres accions de Montse Soria com a regidora ha estat la programació d’actes d’avui, al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.