Sant Julià de Ramis prepara una sèrie d’actes per La Marató de TV3

Sant Julià de Ramis es suma un any més a La Marató de TV3, organitzant activitats durant tot el dia 19 de desembre. L’Ajuntament i diverses entitats del poble s’han ajuntat per programar actes per a tots els públics i gustos durant la jornada.

El matí començarà a les 9h amb la tradicional portada del pessebre, aquest any a l’ermita Puig-Alder de les Planes d’Hostoles. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Pere Pujolràs, explica que després està organitzada una caminada en silenci, com a novetat d’aquest any, a càrrec d’Oncolliga.

Hi ha actes per a tots els públics, des de caminades, passant per balls en línia o actes esportius. Pere Pujolràs destaca la participació de l’Escola de Futbol Sala del poble i el Club de Patinatge Sarrià-Sant Julià, que també han preparat activitats durant la tarda del diumenge.

Algunes activitats necessiten inscripció prèvia i també es poden fer donatius que aniran de manera íntegra a La Marató, que tracta aquest any la salut mental.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis