La fotògrafa sarrianenca Edra Galzeran presenta el seu projecte "Immram" i la sèrie "Tierra y silencio"

La fotògrafa originària de Terrassa però resident a Sarrià de Ter, Edra Galzeran, repassa el seu últim projecte, elaborat i presentat durant el passat 2020. Immram tracta i simbolitza un viatge, un camí a través del qual Galzeran ens guia cap a “un altre món” amb les seves obres.

Edra Galzeran va exposar la sèrie “El monstre” a la Sala Dolors Xabé durant el mes de novembre i, després d’aquesta mostra, es va endinsar en el projecte “Immram”. La fotògrafa de Sarrià de Ter dona més detalls sobre la seva última obra i el seu significat.

Galzeran consolidat la seva faceta fotogràfica durant el confinament domiciliari del passat 2020, i al seu lloc web (www.edragalzeran.com) podem trobar peces com “Contra naturam”, “Riu de lluna”, “Moroz” o “Flor de marge”. A banda d’”Immram”, la fotògrafa també ha engegat una sèrie anomenada “Tierra y silencio” durant aquest 2021, encara en procés de creació. Edra Galzeran explica els seus últims projectes que han vist la llum.

Edra Galzeran també ha reconegut que té nous projectes entre mans, però encara estan en procés de creació i és massa aviat per parlar d’ells. 

 

Imatge: Edra Galzeran