La 17a edició d’“Escenaris” trepitjarà Sant Julià de Ramis i Medinyà amb dues obres a cada poble

“Escenaris”, el cicle teatral organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona, celebra la seva 17a edició amb representacions a 17 municipis del Gironès, entre ells Sant Julià de Ramis i Medinyà. Les entitats programadores busquen apropar el teatre professional als municipis més petits i, en el context de la pandèmia, reivindicar el paper de la cultura segura.

Les dues obres que es celebraran a Sant Julià de Ramis estan adaptades a públics diferents, una per infants i l’altra per adults. La primera, el 17 d’abril, es diu “Momo”, estarà representada per la companyia Anna Roca i tracta la importància del temps per una nena. Per altra banda, la segona obra serà el 8 de maig i serà “El silenci dels telers”, basada en el llibre d’Assumpta Montellà sota el mateix títol. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Pere Pujolràs, explica la participació dels dos pobles en el cicle “Escenaris”.

Pel que fa a Medinyà, també es representaran dues obres. “Elda & Daniel”, interpretada per David Planas i Meritxell Yanes, de Celrà, es durà a terme el pròxim 10 d’abril, mentre que es celebrarà també un espectacle infantil dins la Fira del conte del 23 de maig, anomenat “Pigs”, que tractarà una versió diferent del conte “Els tres porquets”. Pere Pujolràs destaca el recolzament de l’Ajuntament a les entitats teatrals i reivindica el paper de la cultura segura.

Les funcions de Sant Julià de Ramis es representaran al Centre Cívic del municipi, i les de Medinyà al Local Social i a l’exterior al voltant de la Fira del conte.

 

Imatge: Escenaris