Edgar Massegú participa en el projecte educatiu centrat en l’art de l’Escola Bosc de la Pabordia de Girona

L’artista de Sarrià de Ter, Edgar Massegú, ha iniciat un nou projecte amb l’Escola Bosc de la Pabordia, de la ciutat de Girona, al voltant de la iniciativa educativa del centre enfocada en l’art. L’escola pretén apropar l’art a les aules a través de diverses intervencions, dividides en setmanes temàtiques dirigides a tot l’alumnat del centre.

En aquest projecte hi col·laboren pares, docents i els propis artistes, i el seu funcionament es basa en buidar les aules per convertir-les en les intervencions artístiques dels convidats, mentre els alumnes no saben res. La comissària de les exposicions d’Edgar Massegú, Glòria Polls, explica el procés i la temàtica d’aquesta setmana, al voltant dels refugiats.

El projecte està liderat per Jaume Geli, i compta amb la col·laboració d’altres artistes a banda d’Edgar Massegú. Glòria Polls afegeix els encarregats de dur a terme les intervencions durant la setmana temàtica dels refugiats.

La intenció del projecte educatiu és fomentar un aprenentatge diferent, i transmetre als alumnes que al voltant de l’art es poden entendre diferents temàtiques, com pot ser la dels refugiats durant aquesta edició.

 

Imatge: Edgar Massegú