L’Àrea de Cultura de Sarrià de Ter organitza un concurs de Carnestoltes en format virtual

Carnestoltes és una de les poques celebracions que es va salvar de la pandèmia el passat 2020 i es va poder organitzar de manera habitual, fet que no serà possible aquest 2021. Així i tot, des de l’Àrea de Cultura de Sarrià de Ter aposten per celebrar-ho de manera online, amb el tradicional concurs de disfresses.

Els participants han de gravar un vídeo en horitzontal  ballant disfressats al ritme de la cançó “Una lluna a l’aigua”, de Txarango. El vídeo ha de durar uns 20 segons, i s’ha de començar amb un pas de ball cap a la dreta. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, lamenta la situació i explica el funcionament del concurs.

Hi haurà tres premiats, i cadascun guanyarà un val de compra als negocis de l’Associació de Comerciants de Sarrià de Ter. El jurat serà popular i s’anunciaran els guanyadors el pròxim 21 de febrer. Jordi Estefanell dona més detalls dels premis.

El termini per participar s’acaba el divendres 19 de febrer a els 12 del migdia, i els vídeos s’han d’enviar per WhatsApp al número 615 86 59 63.

 

Imatge: Àrea de Cultura