El Consorci per la Normalització Lingüística de Girona presenta un concurs sobre els escriptors de la comarca del Gironès

El Servei Comarcal de Català del Gironès, del Consorci per la Normalització Lingüística, va anunciar ahir la iniciativa d’una activitat, inclosa dins el programa “Al Gironès llegim”, que promou el Consell Comarcal i diversos Ajuntaments del Gironès, com el de Sarrià de Ter. L’objectiu d’aquest concurs és el foment de la lectura i el coneixement dels escriptors del territori.

Hi haurà un concurs diferent cada mes, aquest febrer tracta els escriptors de la comarca del Gironès però els pròxims mesos la temàtica canviarà. La responsable del Servei Comarcal de Català del Gironès, Maria Salut Coll explica com funciona el concurs del mes de febrer i com s’han adaptat a la situació pandèmica.

El concurs del mes de març anirà al voltant de les biblioteques i els centres de lectura, amb la presència de la Biblioteca Emília Xargay. Maria Salut Coll dona més detalls sobre com participar en aquests concursos.

A banda de les activitats, l’entitat també promou altres serveis, com cursos de català o la correcció de textos de manera gratuïta. Maria Salut Coll repassa els serveis del Consorci per la Normalització Lingüística i destaca l’activitat telemàtica durant aquests mesos.

El Consorci també tira endavant el programa de Voluntariat per la Llengua, de manera virtual, i els interessats en participar-hi poden contactar a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o trucant al Consell Comarcal del Gironès.

 

Imatge: CPNL