“(Con)versando historias”, nou espectacle de les Nits del Coro d’avui dijous

La companyia “Vivir del bolo” porta aquesta nit de dijous al Cafè teatre del Coro l’espectacle “(Con)versando historias”, de la mà de Sílvia i Danilo. L’espectacle inclou veus de tots els continents, i incorpora també un toc d’humor a través d’històries i poemes.

L’obra pretén fer viatjar els assistents a través de la narració d’històries i poemes dels seus dos protagonistes. Un dels responsable de la companyia “Vivir del bolo”, Danilo Facelli, explica el viatge del seu espectacle i la relació amb la vegetació.

Des de la companyia creuen que és un espectacle adient per la situació que viu la societat, ja que amb les restriccions de mobilitat la gent no pot viatjar. Danilo Facelli diu que és una oportunitat pels assistents de viatjar a través de la imaginació.

Facelli també afegeix que és important tenir un espai segur de cultura i trobada, per transmetre diferents cultures i valors. L’espectacle serà avui, dijous 11 de febrer, a partir de dos quarts de nou del vespre, l’entrada costa 4 euros i entra dins la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter