Celebrat el concurs de Carnestoltes virtual de Sarrià de Ter, amb primer premi per la disfressa “Punxem el virus”

Sarrià de Ter va celebrar, com cada any, el concurs de disfresses de Carnestoltes, però aquesta edició va ser per primera vegada de manera virtual. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament van decidir canviar el format del certamen i convidar els sarrianencs a enviar un vídeo disfressats i ballant la cançó “Una lluna a l’aigua” de Txarango.

El concurs va acabar ahir, quan el jurat popular, format per membres dels Gegants de Sarrià i les colles de Carnestoltes, va decidir els tres guanyadors del certamen. El primer premi va ser per la disfressa “Punxem el virus”, el segon per “Les germanes Simpson” i el tercer per “Els nens de l’Església”. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, agraeix també la presència del rei Carnestoltes a aquesta rua virtual.

Des de l’Àrea de Cultura volien celebrar d’alguna manera el Carnestoltes, i es va decidir l’opció d’aquesta rua i concurs virtual amb tots els participants que volguessin. Jordi Estefanell agraeix la participació i explica la iniciativa d’aquest any.

Des de l’Ajuntament de Sarrià agraeixen la participació dels veïns en aquest primer concurs en format online, però esperen tornar a les celebracions presencials a partir de la pròxima edició.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter