Medinyà celebra aquest diumenge l’11a edició de la Fira del conte

Medinyà podrà celebrar aquest any una Fira del conte relativament normal, després d’organitzar la seva desena edició l’any passat en un “espai petit, virtual i amb poc contacte físic”. L’organització ha preparat uns actes molt diversos i que toquen gèneres artístics diferents però sempre al voltant del concepte del conte.

L’organitzadora de la Fira, Margarida Falgàs, es mostra molt contenta per poder tornar a celebrar els actes de manera presencial i, tot i no poder veure “places plenes de nens i nenes”, espera una Fira del Conte amb molta vida i molt color.

La Fira comptarà amb 60 parades, i des de l’organització han hagut de limitar-ho perquè hi havia més sol·licituds. Margarida Falgàs afegeix que els actes, tallers i activitats de la Fira giraran al voltant de l’art i el conte.

Els actes començaran el matí de diumenge a un quart d’11 del matí i acabaran a les 8 del vespre. Entre totes les activitats preparades, hi podem trobar contacontes de qualitat, converses entre escriptors, concerts i el lliurament de guardons de l’11è Premi Imatge de la Fira, el 6è Premi Conte infantil il·lustrat Modest Prats i el Premi d’il·lustració en directe, com a reconeixement a la figura del dibuixant Picanyol. Margarida Falgàs també explica que el Premi de narració oral s’ha suspès per aquesta edició.

El lema de l’edició d’aquest 2021 és “Salut, educació, art i cultura embolcallat de molts de contes”, i alguns actes es podran seguir en directe per streaming a través de la pàgina web www.firadelconte.cat, així com consultar la programació completa.

 

Imatge: Fira del conte