Sant Julià de Ramis i Medinyà tornen a rebre aquest estiu l’Enfresca’t amb cinc concerts

El cicle de concerts Enfresca’t trepitjarà aquest any per segona edició els municipis de Sant Julià de Ramis i Medinyà amb cinc actuacions. Hi haurà un concert cada dimecres des del 30 de juny i fins el 28 de juliol, tots a partir de dos quarts de deu del vespre.

Sant Julià de Ramis comptarà amb els concerts de Renaldo & Clara, Xavier Calvet i Ginestà, mentre Medinyà viurà els grups Guineu i Gumbo. El regidor de Joventut i Festes de l’Ajuntament, Marc Sayols, anuncia els artistes del cartell d’aquest any.

L’Enfresca’t és una iniciativa que va sorgir l’any passat davant les restriccions de la pandèmia, en un format a l’aire lliure per poder comptar amb més públic. Marc Sayols creu que és una aposta valenta per la cultura municipal i afegeix que el dibuix del cartell d’enguany està dissenyat per l’artista sarrianenc Edgar Massegú.

Els concerts es celebraran a la Plaça de la República de Sant Julià i a la Pista de les Escoles Velles de Medinyà i, tot i començar a dos quarts de deu, l’organització recomana assistir-hi abans per evitar aglomeracions. L’edició d’aquest any també comptarà amb servei de menjar, a diferència de l’any passat, i beguda.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis