Sarrià de Ter presenta una sèrie d’activitats culturals durant els mesos d’estiu

L’Àrea de Cultura de Sarrià de Ter ha engegat la campanya “Aquest estiu mou-te amb la cultura” amb una sèrie d’actes culturals durant els mesos de juny i juliol. La intenció de l’Ajuntament és, encara amb el context de la pandèmia, apostar per la cultura com a alternativa per la ciutadania.

L’estiu començarà amb un pícnic musical a la fresca amb Ivette Nadal, Madamme Mustash i Tona Gafarot el 18 de juny, i gairebé dues setmanes després, l’1 de juliol, el Festival Emergent trepitjarà Sarrià de Ter. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, ho explica.

El 2 de juliol Rikus portarà un concert familiar com a cloenda del curs escolar, i el 9 de juliol la companyia La Vane, Litus2 i Rumcatalà seran els encarregats de posar música al segon pícnic a la fresca. Són declaracions de Jordi Estefanell.

Per acabar, Jordi Estefanell també recorda les sessions de micro obert que es seguiran celebrant i les altres activitats culturals a càrrec d’Ecosol.

Des de l’Àrea de Cultura també anuncien que, per més informació sobre aquestes activitats, cal estar atents a les seves xarxes socials.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter