Ginestà trepitja avui Sant Julià de Ramis en una nova jornada de l’Enfresca’t

El cicle de concerts Enfresca’t, organitzat per l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, porta avui Ginestà en la tercera nit d’actuacions. El duet barceloní és l’encarregat d’agafar el relleu de Renaldo & Clara i Xavier Calvet, presents a les dues jornades anteriors.

L’Enfresca’t tanca avui els seus concerts previstos a Sant Julià i es celebraran els dos següents a Medinyà. El regidor de Festes de l’Ajuntament, Marc Sayols, es mostra molt content per l’Enfresca’t 2021 i anuncia el concert de Ginestà d’aquesta nit.

Les últimes mesures restrictives del Govern no afecten la celebració dels concerts de l’Enfresca’t, ja que el seu format és amb el públic assegut. Marc Sayols destaca el funcionament del cicle de concerts, nascut en plena pandèmia.

El concert serà avui, dimecres 14 de juliol, a partir de dos quarts de 10 del vespre a la plaça de la República. No cal inscripció prèvia, però des de l’organització obriran el servei de bar a les 8 i recomanen venir amb temps per evitar aglomeracions.

 

Imatge: Ginestà