L’Orquestra Maribel presenta el Family Tour 2021 amb un nou xou

L’Orquestra Maribel torna als escenaris aquest estiu amb un nou xou, després d’un any i mig de pandèmia en el qual no han gaudit dels concerts que desitjaven. Han batejat la gira com a “Family Tour 2021”, la qual ja ha començat i passarà, entre altres municipis, per Sarrià de Ter.

La intenció amb aquest Family Tour és presentar un nou espectacle, diferent del que acostumaven a oferir en els últims anys. El membre de l’Orquestra Maribel, Ricard Humet, explica que el nou xou “no deixarà indiferent a ningú” i remarca les ganes que tenien de tornar als concerts estrenant la secció de vents.

La pandèmia els ha permès treballar més hores a l’estudi de Sarrià de Ter, actualitzat el repertori i concretant el nou espectacle que anuncien. Ricard Humet creu que ja s’han acostumat a celebrar concerts amb la gent asseguda, però encara se’ls fa estrany.

La gira d’estiu de Maribel va començar el 8 de maig a Cervià de Ter i passarà per la Festa Major de Sarrià el 3 de setembre. Encara hi ha concerts per confirmar, així que el Family Tour es pot allargar.

 

Imatge: Orquestra Maribel