El PIL Riu Ter presenta l’exposició Unconscious Happiness, a càrrec del fotògraf Carles Palacio

El Programa d’Inserció Laboral Riu Ter arrenca aquest desembre un cicle d’exposicions artístiques d’autors gironins. El fotògraf Carles Palacio serà l’encarregat de donar el tret de sortida amb Unconscious Happiness, una mostra que recull algunes de les seves obres.

Palacio és un fotògraf amb recorregut nacional però també internacional, ja que durant la seva carrera ha publicat obres a mitjans com The Guardian o The Financial Times. L’educadora social i treballadora del PIL Riu Ter, Mar Masfarré, anuncia l’inici del cicle d’exposicions amb Carles Palacio i afegeix que s’allargarà fins a finals del mes de febrer.

El cicle d’exposicions té un doble objectiu. Per una banda, vol donar a conèixer el talent de les terres gironines, donant difusió a les obres dels autors de l’entorn, i per altra banda visibilitzar la feina del PIL i trencar l’estigma dels joves del Programa a través de l’art. Són declaracions de Mar Masfarré.

La inauguració d’Unconscious Happiness tindrà lloc el divendres 17 de desembre a les 6 de la tarda a la seu del PIL Riu Ter, al número 140 del carrer Migdia de Girona. L’exposició es podrà visitar setmanalment amb cita prèvia.

 

Imatge: La Volta