Cornellà del Terri construeix una nova piscina infantil

La seva construcció, s’acabarà aquest mes i forma part d’un projecte que inclou la reforma de la piscina gran. D’aquesta, també en sortirà beneficiada la gent de St Julià de Ramis fet pel qual, fa dues temporades que no poden abonar-se a la piscina de Sarrià de Ter per temes d’espai de la piscina segons el consistori de Sarrià de Ter.

L’Ajuntament de Cornellà del Terri està ampliant les instal·lacions de la piscina municipal amb la construcció d’una segona piscina, destinada als més petits. El nou equipament no estarà a punt per al dia d’obertura de la temporada, el dia 17 de juny, però sí que es podrà estrenar la setmana de Sant Joan, segons les previsions.

La piscina infantil respon a la demanda dels usuaris amb criatures petites que hi havia en aquest sentit, segons va explicar  l’alcalde en funcions, Salvador Coll.

La inversió, de 44.000 euros, forma part d’un projecte global que inclou també la piscina gran. Quan s’acabi la temporada de bany s’hi faran obres per renovar l’acabat de les parets de la piscina i posar-hi un terra nou, fent servir el mateix model de rajola que es posarà a la petita.

Tot el projecte està pressupostat en uns 180.000 euros, que es cobriran, en part, amb una ajuda de 50.000 euros de la Diputació. Amb aquestes intervencions a la piscina l’Ajuntament haurà completat les obres de millora als equipaments esportius i de lleure que té el municipi. Primer es va canviar la gespa natural del camp de futbol per gespa artificial.

Foto: Ajuntament de Cornellà del Terri