L’Ajuntament de Sarrià de Ter presenta el programa “Creixem”, un espai de suport d’orientació i mediació familiar

L’Ajuntament de Sarrià, a través del Consorci de Benestar Gironès-Salt, ha presentat el programa Creixem, un espai pensat per ajudar els pares i mares en la criança dels seus fills i filles.

Aquest espai també servirà per sensibilitzar i prevenir conductes de risc social.

Es duran a terme xerrades adreçades a les famílies, a diferents centres educatius de la comarca, per millorar la comunicació familiar i establir unes dinàmiques positives per aconseguir una criança positiva per part dels pares i mares. Per això, se’ls ajuda a establir unes normes adequades a l’edat dels seus fills i filles.

També es faran xerrades dirigides als alumnes, en aquest cas d’Educació Secundària i Batxillerat. Cada centre educatiu escollirà els temes que considerin més necessaris a tractar amb cada grup.

Aquest programa està integrat dins el Pla de Suport a la Infància i Família del Consorci, que pretén, a part de prevenir el risc social, sobretot lligat a la drogodependència, també millorar la comunicació familiar. Per contactar-hi, es pot trucar el 692 56 23 61 o enviar un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter