Comença la campanya de Sant Jordi entre la Biblioteca Emília Xargay i els comerciants de Sarrià de Ter

La Biblioteca Emília Xargay, l’Associació de comerciants de Sarrià de Ter i alguns negocis participants, han engegat una campanya conjunta de cares a la diada de Sant Jordi 2021. La iniciativa compta amb una sèrie d’actes per a petits i grans a la biblioteca, i l’organització d’un sorteig al qual es pot participar comprant als comerços o fent un préstec bibliotecari a l’Emília Xargay.

La campanya es forma a partir de tres eixos: una difusió de la imatge de la biblioteca i dels comerços, la sèrie de tallers programats i la celebració del sorteig de la panera. El tècnic de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Juanjo Cáliz, explicava ahir al programa especial de Ràdio Sarrià que l’objectiu de la campanya és funcionar de manera conjunta, fer cultura i fer poble.

Les activitats a la Biblioteca van començar ahir amb un taller de manualitats infantil, amb una molt bona rebuda. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explica els altres tallers preparats per aquestes dues setmanes prèvies a Sant Jordi.

La campanya acabarà el pròxim 22 d’abril, el dia de la revetlla de Sant Jordi, en un programa especial de Ràdio Sarrià en directe des de la Biblioteca Emília Xargay per celebrar el sorteig de la panera i anunciar els guanyadors de l’XI Concurs de Punt de Llibre que organitza cada any el centre.