Sarrià de Ter organitza un concurs de balcons a través d'Instagram per aquest Sant Jordi

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha preparat un concurs virtual de balcons engalanats per Sant Jordi, a través de la xarxa social Instagram. Els participants hauran d’adornar els seus balcons amb senyeres, dracs, flors i tot allò que relacionin amb la diada de Sant Jordi, i després penjar una imatge a Instagram etiquetant el compte @somculturasarria.

Les imatges s’han de penjar el mateix divendres 23 d’abril, i les tres publicacions amb més “m’agrada” seran les guanyadores d’un lot de llibres. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explicava dilluns el funcionament del concurs durant el programa de presentació de la campanya de Sant Jordi.

Sarrià també organitza altres activitats, tallers i sessions durant les jornades al voltant de Sant Jordi, sempre respectant les mesures de seguretat. Anna Sala destaca la dificultat de les entitats organtizadores per tirar endavant els actes però alhora les ganes de cultura de la gent.

La intenció de l’Àrea de Cultura amb aquestes activitats és que la població de Sarrià pugui viure el Sant Jordi sense haver de sortir del poble, i més aquest any amb la limitació dels actes a municipis de l’entorn com Girona.

 

Imatge: @somculturasarria