Correus dobla la jornada a Sant Julià de Ramis per solucionar el retard en l’entrega de cartes

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà i l’empresa de servei postal Correus van convocar una reunió ahir, dijous, per tractar el paper de la companyia en el municipi. En els últims mesos han augmentat les queixes dels veïns davant el retard de l’entrega de les cartes, fet que va provocar la convocatòria de la reunió per part del consistori.

En aquesta reunió, Correus es va comprometre a posar-se al dia i reconeix el retard acumulat durant les darreres setmanes. L’alcalde de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Marc Puigtió, anuncia que Correus augmentarà el seu servei a matí i tarda per recuperar el retard.

Amb aquest creixement del servei, es preveu recuperar una certa regularitat pel que fa a l’entrega de les cartes. Marc Puigtió agraeix la disposició de Correus i recorda que les cartes encara són importants, sobretot per les factures.

Des de l’Ajuntament esperen que aquestes millores serveixin per eliminar les queixes i els problemes dels veïns amb Correus i el retard en l’entrega de cartes.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis