La Fundació Ramon Noguera obrirà un parc de salut per a gent amb discapacitat intel·lectual al seu centre de Sarrià de Ter

La Fundació Ramon Noguera, amb el suport de Caixabank i la Fundació La Caixa, ha anunciat un nou projecte per obrir tres parcs de salut als seus centres de Girona i Sarrià de Ter. La intenció és fomentar l’activitat física pels usuaris dels centres, i es preveu que els tres parcs millorin la situació de 250 persones.

S’instal·laran elements de Parc de Salut a tres edificis de la Fundació: a l’avinguda de Montilivi i a Fontajau, de Girona, i a la pujada de l’Església de Sarrià de Ter. La directora de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, anuncia l’obertura dels tres Parcs de Salut i destaca l’aportació de 20.000 euros de Caixabank.

El projecte d’obertura arriba per fomentar la salut i activitat física entre les persones amb discapacitat intel·lectual. Pepita Perich afegeix que l’ús dels parcs de salut millorarà la situació i la qualitat de vida dels usuaris dels centres.

Els tres parcs s’ubicaran als patis dels centres, així que els beneficiaris podran practicar esport a l’aire lliure.

 

Imatge: Fundació Ramon Noguera