L’Ajuntament de Sarrià de Ter encoratja la gent a gaudir de l’estiu i de la cultura però alerta sobre l’augment de casos de Covid

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va programar un conjunt d’activitats de caire cultural i lúdic durant aquest estiu 2021, perquè els veïns i veïnes puguin gaudir d’aquests mesos amb una relativa normalitat. De moment ja s’han celebrat alguns actes, com el festival Emergent i alguns concerts, tots ells amb una bona rebuda.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va passar divendres pel programa “L’Alcalde respon” de Ràdio Sarrià, per fer balanç de la situació general del municipi, i va voler enviar un missatge encoratjador als sarrianencs, perquè gaudeixin de l’estiu amb aquestes activitats culturals.

Així i tot, l’alcalde també va destacar que cal anar amb peus de plom de cares a la pandèmia, que encara no s’ha acabat i cal continuar fent cas a les recomanacions i mesures sanitàries. Narcís Fajula va explicar també la seva experiència amb la Covid-19 i, per això, explica de primera mà que el virus és un problema greu.

L’Ajuntament també està treballant amb la Festa Major 2021, que es celebrarà en un format semblant al de l’any passat però amb menys restriccions i, si és possible, sense haver d’estar asseguts.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter