Sarrià de Ter no preveu tancar espais públics durant les hores de nit i confia en la responsabilitat ciutadana

El Procicat ha anunciat les noves mesures restrictives per frenar l’onada de contagis de Covid present en les últimes setmanes. El Govern també recomana reduir la mobilitat i els contactes presencials amb persones fora del grup de convivència.

Les principals restriccions afecten els restaurants i locals d’oci, que podran obrir fins dos quarts d’1 de la matinada, i les reunions socials es limiten a un màxim de 10 persones. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, apel·len també a la responsabilitat individual i col·lectiva per frenar l’augment de casos.

El Govern també recomana als Ajuntaments limitar l’entrada d’alguns espais públics com parcs, platges o places durant la nit. De moment, Sarrià de Ter no tancarà cap zona pública, ja que des del consistori reiteren la confiança en la població i en la seva actitud responsable.

Les mesures entraran en vigor quan la Justícia les validi, ja que aquestes afecten als drets fonamentals i necessiten el suport dels tribunals.