Sarrià de Ter viu un pont del Pilar molt tranquil i sense massa mobilitat al municipi i les carreteres de l’entorn

El pont del Pilar es va viure amb molta tranquil·litat a Sarrià de Ter, com ja és habitual en el municipi, al no tractar-se d’un destí turístic. De fet, la Policia Municipal només registra un incident destacable en un control de trànsit, en el qual van requisar substàncies estupefaents, una arma blanca i una arma simulada a quatre individus, però no està relacionat amb els dies de pont.

Sarrià no va registrar un augment de la mobilitat o una major presència de vehicles al municipi ni tampoc a les carreteres de l’entorn. El sotsinspector de la Policia Municipal de Sarrià de Ter, Toni Carrera, defineix el pont del Pilar com a “molt tranquil” i sense incidents excepte el control de dissabte.

A més, Sarrià també rep l’obertura de les restriccions per la pandèmia amb molta satisfacció i amb l’esperança de fer un pas més cap a la normalitat. Toni Carrera recorda, però, que encara s’ha d’anar en compte i fer cas a les recomanacions sanitàries.

La reobertura de l’oci nocturn tampoc va tenir un impacte destacat a Sarrià, ja que la majoria es va concentrar als locals de Girona.

 

Imatge: Policia Municipal de Sarrià de Ter