L’Albons posa fi a la ratxa de victòries del FC Sarrià amb un gol als últims minuts (2-1)

El FC Sarrià visitava l’Albons per recuperar el partit ajornat fa algunes setmanes amb la intenció d’allargar la seva bona dinàmica de resultats. Els verd-i-blancs van topar contra un equip sòlid en defensa i va saber aprofitar les seves ocasions per imposar-se sobre la gespa del municipal d’Armentera.

Els sarrianencs es van avançar en el marcador, però els locals van remuntar en una bona segona meitat. L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, lamenta la derrota i creu que el mal estat del camp va perjudicar el seu joc.

De fet, Gabi Parés critica amb duresa el camp d’Armentera i creu que la Federació hauria de ser més exigent en aquests casos, ja que el terreny de joc pot ser perillós pels jugadors.

Un gol al minut 87 va donar la victòria als locals en un partit que podia caure cap als dos costats, ja que ambdós equips van tenir oportunitats per endur-se el partit. Gabi Parés destaca l’actuació del seu porter, Sergio de la Plaza.

Amb aquesta derrota, el Sarrià baixa fins la 8a posició de la taula amb els mateixos 16 punts, a un del Baix Ter i a tres del Flaçà, cinquè classificat.

 

Imatge: FCF