El FC Sarrià vol tornar a la dinàmica guanyadora visitant demà el Baix Ter

El FC Sarrià afronta demà el segon partit d’aquesta setmana, després de recuperar l’ajornat davant l’Albons el passat dimecres. Demà visiten el Baix Ter, setè classificat just per sobre dels sarrianencs amb un punt més, i buscaran tornar a la victòria després de perdre al municipal d’Armentera.

Els sarrianencs, tot i perdre dimecres, porten una bona dinàmica amb quatre victòries dels cinc últims partits. L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, destacava l’estil de joc del seu equip tot i la derrota per 2-1 contra l’Albons i l’estat del camp.

De fet, els de La Rasa encadenen ja algunes setmanes a un alt nivell de joc. Gabi Parés destacava després del partit de dimecres que van tenir ocasions per guanyar el duel, però alhora el seu porter, Sergio de la Fuente, va tenir una gran actuació.

El Baix Ter, per la seva banda, porta quatre derrotes en els últims cinc partits, però encara es troba just per sobre del Sarrià a la taula. El matx serà demà, dissabte 5 de juny, a dos quarts de cinc de la tarda al municipal de Torroella de Montgrí.

 

Imatge: Baix Ter