El FC Sarrià no pot amb el Baix Ter i cau a Torroella per un ajustat 3-2

El FC Sarrià de 4a catalana visitava el Baix Ter en el seu segon partit de la setmana, després de disputar el duel ajornat davant l’Albons el passat dimecres. Els de La Rasa van firmar un bon partit de futbol sobre el Municipal de Torroella, però la falta de precisió en els últims metres va provocar la segona derrota consecutiva.

De fet, els sarrianencs van crear un gran nombre d’ocasions, però van arribar al descans amb un 2-0 desfavorable al marcador. La reacció final dels verd-i-blancs no va ser suficient per rascar algun punt, i van tornar a Sarrià amb les mans buides. L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, lamenta la derrota però es mostra molt orgullós del partit del seu equip.

La derrota manté els verd-i-blancs en la vuitena posició amb 16 punts quan hi falten tres jornades per acabar la temporada. Gabi Parés creu que han de seguir en la mateixa dinàmica de joc en aquest tram final, i centrar-se després en la pròxima campanya.

El següent partit dels sarrianencs serà a La Rasa, en l’últim compromís com a locals, i ho faran rebent el Flaçà dissabte a les set de la tarda.

 

Imatge: EF Baix Ter