La Unió Esportiva Sarrià tomba el Polinyà i es planta a les semifinals de la Copa Federació (17-25)

El sènior femení de la Unió Esportiva Sarrià es va desfer ahir del Polinyà en els quarts de final de la Copa Federació. Amb aquesta victòria, les sarrianenques van guanyar un lloc a les semifinals de la competició, entre els quatre millors equips de la Copa. 

El partit d’ahir no va ser el més brillant de la temporada de la UES, però van saber dominar el marcador sobretot en la segona part i va ser suficient per derrotar les jugadores locals per un clar 17-25. L’entrenador de la UES, Martí Bofill, reconeix que el joc es va poder millorar però es mostra molt content pel resultat final.

Les blaves disputaran un lloc a la final de la Copa amb La Salle Montcada, aquest pròxim cap de setmana. Martí Bofill celebra que aquest partit es pugui jugar al pavelló de Sarrià de Ter i l’afronta amb moltes ganes.

Encara no es coneixen els horaris de les semifinals, aquesta tarda de dilluns la Federació els farà públics. Les Franqueses i l’Handbol Mataró són els altres dos conjunts que buscaran fer-se amb la Copa Federació 2020/21.

 

Imatge: UE Sarrià