Salva Puig no continua a la Unió Esportiva Sarrià i el club aposta per Josep Espar com a nou entrenador

La Unió Esportiva Sarrià va anunciar ahir que Salva Puig, l’entrenador del primer equip, no continuarà al club la temporada 2021/22. Josep Espar, després de no continuar al Wisla Plock de Polònia, agafarà les regnes de l’equip de Plata compaginant així el seu càrrec a la direcció esportiva.

La junta directiva va decidir no renovar Salva Puig després de dues temporades, en les quals va aconseguir l’objectiu de la permanència a Divisió d’Honor Plata. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, explica al Sarrià en Joc de Ràdio Sarrià que la intenció és seguir a la mateixa línia de treball.

Josep Espar va anunciar al club que la temporada que ve no seguiria al seu actual club de Polònia, i la UES ha aprofitat la situació. Joan Llunell afegeix que l’opció de Josep Espar com a entrenador sempre ha estat present i estan contents de poder-la certificar.

Espar coneix la metodologia i els equips de base de la UES per la seva feina de director esportiu. Llunell creu que és un plus, més enllà de la seva experiència internacional com a entrenador.

Salva Puig es va acomiadar de la Unió Esportiva Sarrià amb un missatge curt però significatiu a les seves xarxes socials, donant les gràcies i afegint que sempre serà un tauró més.

 

Imatge: Arnau Madrià