La Unió Esportiva Sarrià reconeix que aquesta temporada ha estat “molt dolenta” en termes econòmics

La Unió Esportiva Sarrià ha viscut una temporada 2020/21 molt complexa, condicionada per les restriccions en l’àmbit esportiu dictades pel Procicat. A falta d’alguns equips de club, com el sènior femení, la majoria de categories ja han finalitzat les seves respectives competicions.

A banda de les mesures en l’àmbit de l’activitat física, el club també ha notat les restriccions en altres sectors que li proporcionen beneficis econòmics. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, reconeix que han deixat d’ingressar fons de la Festa Major, el bar del pavelló o patrocinadors externs.

Pel que fa a les categories de base, la temporada ha estat molt atípica amb interrupcions que han impedit seguir el curs habitual. Joan Llunell lamenta que no hagin pogut disputar més partits, però també creu que els clubs han fet molta pressió per poder jugar.

Des de la junta directiva confien que la pròxima temporada sigui millor que aquesta, però també són conscients que serà un altre any complicat.