Els veterans del FC Sarrià acaben tercers en el playoff final de lliga

L’equip de veterans del FC Sarrià acaba la temporada en tercera posició de la lliga després de quedar campió del seu grup i disputar el playoff final aquest dissabte. El Mont-Ras es va convertir en el campió després de guanyar els dos partits del triangular.

El Sarrià, per la seva banda, va caure per 0-3 davant el Mont-Ras i per 4-2 contra el Ca La Guidó, per acabar tercers. Blanco, l’entrenador dels veterans del FC Sarrià, es mostra molt content per la temporada després de tantes complicacions per la pandèmia i per les lesions de jugadors.

De fet, Blanco considera que la línia de treball de l’equip és progressiva i la seva tendència va a l’alça. El tècnic també agraeix al club, a l’Ajuntament de Sarrià de Ter i al seu patrocinador tota l’ajuda mostrada durant aquests últims tres anys.

El Sarrià s’havia classificat de forma directe pel triangular de dissabte, disputat a Vidreres, ja que així ho va decidir el sorteig. Els altres dos equips, el Mont-Ras i el Ca La Guidó, van haver de superar les semifinals.

 

Imatge: FC Sarrià