La Unió Esportiva Sarrià encetarà la temporada 2021/22 rebent el Sant Quirze

Ja s’ha publicat el calendari de la primera fase de Divisió d’Honor Plata 2021/22. La Unió Esportiva Sarrià, en el grup B canvia 5 dels seus rivals del curs passat, i només es tornarà a veure les cares amb el Barça B, l’Eivissa, l’Alacant (presents a la primera fase de l’any passat) i el Màlaga (a la fase de descens).

Els taurons arrancaran la temporada el cap de setmana del 25/26 de setembre davant el Sant Quirze, que acaba de pujar de Primera Nacional, i acabaran la primera fase a Sarrià rebent el Ciudad Real el 26/27 de febrer. D’entre els seus rivals, es veuran les cares només amb un equip dels quatre provinents d’ASOBAL, el Puerto Sagunto.

Pel que fa als derbis catalans, aquest any sense Bordils ni Sant Martí, la UES s’enfrontarà al ja anomenat Sant Quirze en la primera jornada (25/26 de setembre i 11/12 de desembre), a l’Esplugues en la tercera jornada (9/10 d’octubre i 15/16 de gener), i al Barça B en la setena entrega (20/21 de novembre i 12/13 de febrer).

La categoria tindrà el mateix format que la temporada passada, els cinc primers classificats de cada grup disputaran la fase d’ascens a ASOBAL, i els cinc últims de cada grup es jugaran la permanència a Plata.