Josep Espar seguirà vinculat al Wisla Plock com a assistent en la preparació física

Josep Espar, el nou entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, ha decidit tornar a treballar amb el Wisla Plock a distància, com a assistent en la preparació física. D’aquesta manera, el tècnic seguirà vinculat als dos clubs, com durant aquestes últimes temporades, però canvia la prioritat i treballa des de Sarrià i no des de Polònia.

De fet, Espar va abandonar la disciplina del Wisla Plock i va aprofitar l’oportunitat d’entrenar els taurons. Josep Espar reconeixia en la seva roda de premsa de presentació que havia decidit tornar per estar més a prop de la família, però el seu excompany al Wisla Plock, Xavi Sabaté, li ha demanat la seva continuïtat per ajudar en la preparació física.

El Wisla Plock va anunciar que Espar continuarà ajudant en la preparació física i la planificació d’entrenaments mentre exerceix de tècnic dels taurons. L’entrenador de la UES reconeix que no volia perdre el contacte amb el club polonès i que seguir-hi vinculat serà positiu per ell i pels dos conjunts.

Espar també afegeix que seguir al Wisla Plock era una decisió comentada i consensuada des de feia temps, i no creu que se li hagi de donar massa importància.

Josep Espar, a banda d’entrenar el primer equip, també continua amb les seves funcions com a director tècnic del club, com durant les dues últimes temporades mentre entrenava a Polònia.

 

Imatge: Wisla Plock