L’assemblea de socis de la UES aprova un pressupost “complicat de confeccionar” per la pròxima temporada

La Unió Esportiva Sarrià va celebrar aquest passat divendres l’habitual assemblea de socis abans de cada temporada. Els assistents van aprovar el pressupost pel curs 2021/22 i el balanç de la temporada passada, ambdues propostes molt afectades per la situació econòmica derivada de la pandèmia.

Des del club reconeixen que és molt difícil planificar els ingressos i les despeses de la temporada 2021/22. El president de la Unió Esportiva Sarrià, Joan Llunell, explica també l’aprovació del balanç econòmic del curs passat, acabat en xifres negatives però compensat pels beneficis dels dos anys anteriors.

L’assemblea també va tractar l’aspecte esportiu del club, destacant la voluntat de no deixar d’entrenar durant tota la temporada, malgrat la suspensió i ajornament de les competicions. Joan Llunell afegeix que fins i tot alguns equips entrenaven dissabte.

Pel que fa al primer equip masculí, el club segueix treballant en la confecció de la plantilla, centrada sobretot en la renovació dels jugadors actuals.

 

Imatge: UE Sarrià