La UES es veurà les cares amb el Bidasoa Irún a la segona ronda de la Copa del Rei

La Federació Espanyola d’Handbol ha celebrat aquest matí el sorteig de la segona ronda de la Copa del Rei 2021/22. La Unió Esportiva Sarrià s’enfrontarà amb el Bidasoa Irún, equip d’ASOBAL, després de superar el Cisne en la primera eliminatòria.

De fet, en aquesta segona ronda entraven els equips de la màxima categoria estatal, a excepció del campió de la temporada passada, el Barça, i l’amfitrió de la fase final, l’Antequera. La UES rebrà l’actual segon classificat de la lliga ASOBAL, l’Irún, que es troba en un molt bon estat de forma comptant els seus últims cinc partits per victòries.

Des del club reben amb il·lusió aquesta segona ronda de la Copa, que tornarà a omplir el pavelló així com davant el Cisne. L’entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, Josep Espar, definia com a “regal” superar la primera eliminatòria després del triomf contra l’equip gallec.

El duel serà el pròxim dimecres 15 de desembre, encara per determinar l’horari, i tornarà a ser a partit únic. Els altres sarrianencs presents en el sorteig, Pere Arnau, Pau Guitart i Sergi Mach, jugaran contra Puerto Sagunto, Màlaga i San Pablo Burgos respectivament.