Una UES plena de baixes visita la pista del líder

La Unió Esportiva Sarrià té diumenge una de les sortides més difícils del curs, a Sant Joan Despí contra el Barça B. Els taurons, a més, arriben al partit amb moltes baixes, les d’Oriol Teixidor, Alberto Vicente, Josep Ballester, Guillem Lozano, Martí Arnau i Adrià Serrano.

Els blaus es troben en el pitjor moment de la temporada pel que fa a resultats, després de perdre davant l’Eivissa, el Puerto Sagunto i l’Alacant. La derrota de dissabte contra els valencians va estar marcada per la baralla entre jugadors i aficionats, que va obligar a aturar el partit durant gairebé mitja hora. 

L’entrenador de la UES, Josep Espar, creu que els incidents van frenar la bona dinàmica dels sarrianencs, ja que van arribar en el seu millor moment del partit, quan s’havien col·locat per sobre de l’Alacant amb un parcial de 7-0.

A més, els taurons encara no han puntuat lluny de Sarrià, i es troben en la penúltima posició amb dos punts, només per damunt de l’Esplugues. El Barça B, per la seva banda, compta els seus quatre últims partits per victòries i es troba líder en solitari del grup.

El duel serà diumenge a les 12 del migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.