El sènior masculí de la UES es desfà del Mataró per sumar la tercera victòria seguida (29-27)

El sènior masculí de la Unió Esportiva Sarrià es troba en el millor moment d’aquesta temporada, encadenant tres victòries consecutives i mostrant millores en el joc cada setmana. Van superar el Mataró aquest passat diumenge, en un partit molt competit però ben gestionat pels sarrianencs.

El partit va començar molt intens, amb els dos equips intentant imposar la seva llei i amb alternances en el marcador. El segon entrenador de la UES, Pau Aymerich, creu que la primera part va ser molt ajustada però un bon tram final dels taurons els va permetre marxar al descans amb una lleugera diferència de 15-11.

Els sarrianencs també van arrencar amb força el segon temps, però es van anar diluint amb el pas dels minuts i al final el marcador es va ajustar fins el 29-27. Pau Aymerich considera que l’equip va fer un bon partit però que cal seguir treballant per evitar les imprecisions i pèrdues dels últims minuts.

La UES continua tercera a la taula, amb 10 punts, a un del segon classificat, el Martorell, i a tres del líder, el Parets. Els taurons es veuran les cares amb l’Espanyol aquest dissabte.

 

Imatge: UE Sarrià