El batlle de Celrà, Dani Cornellà, deixarà l’alcaldia del municipi després de ser escollit com a diputat al Parlament de Catalunya

L’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, es va presentar com a cap de llista de la Candidatura d’Unitat Popular a les comarques gironines per les eleccions del 14F. La CUP va treure dos diputats a la demarcació de Girona, així que Cornellà i la número 2, Montserrat Vinyers, s’establiran al Parlament de Catalunya als seus respectius escons.

Cornellà ja va reconèixer durant la campanya electoral que, en cas de ser escollit com a diputat, renunciaria al càrrec d’alcalde de Celrà. El nou diputat del Parlament, després dels resultats de les eleccions, reitera la seva posició i destaca que la CUP no creu en la duplicitat de càrrecs. Són declaracions de Dani Cornellà.

Dani Cornellà creu que la feina feta i l’experiència al capdavant de l’Ajuntament de Celrà pot ajudar el conjunt de Catalunya des del Parlament. Cornellà assumeix els reptes, i considera que és un moment difícil no només per la crisi sanitària, sinó també per les altres crisis socials.

Cornellà presentarà la seva dimissió com a alcalde en les pròximes setmanes, i el ple escollirà una altra persona per assumir el càrrec d’alcaldia. Cal recordar que la investidura del nou president de Catalunya té com a data límit el 28 de març en cas, de no poder fer-ho dos dies abans.

 

Imatge: CUP Nord-oriental