L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova per unanimitat el Reglament Orgànic Municipal

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir el ple municipal ordinari del mes de febrer, la primera sessió ordinària d’aquest 2021. En aquesta, es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia a excepció d’un, i una de les propostes més destacades va ser el Reglament Orgànic Municipal.

Aquesta proposta s’ha treballat i redactat de manera conjunta entre tots els grups municipals del consistori, que celebren la feina feta i el consens al qual han arribat. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, destaca el procés de creació del ROM entre tots els partits.

El ROM servirà perquè els regidors rebin de manera ràpida i senzilla tota la documentació adequada. Narcís Fajula afegeix durant la seva intervenció que està en el procés d’inici, i la proposta final s’haurà d’aprovar per ple durant els pròxims mesos.

La proposta va néixer en el ple municipal del mes de febrer del 2020, en el qual Poble Actiu Sarrià de Ter va presentar la moció de creació del ROM. El regidor del PAS a l’Ajuntament de Sarrià, Edgar Castellanos, celebra la disposició i la feina feta de tots els grups arrel de la seva proposta.

Altres propostes aprovades en el ple municipal d’ahir van ser el conveni per la venda d’entrades d’Escenaris, el conveni Al Gironès Llegim, el Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia i el Clima o l’Ordenança municipal de venda no sedentària, entre altres. L’únic punt denegat va ser la moció presentada per Ciutadans per la millora de ventilació dels centres educatius de Sarrià, a la qual els grups municipals van concloure que s’hauria d’haver presentat abans de començar l’hivern i no ara.