L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, entona el “mea culpa” i reconeix s’ha treballat per millorar el diàleg amb els altres partits municipals

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, admet que l’ambient dels plens municipals de l’Ajuntament de fa alguns mesos no era el més adequat, i més en una situació de pandèmia com la que estem vivint. Per això, reconeix que l’equip de govern va decidir fer un canvi de rumb i millorar la comunicació i transparència amb els partits de l’oposició, així com intentar arribar a més consensos amb els grups municipals.

L’alcalde va entonar un discurs de “mea culpa” al voltant d’aquest ambient, ja que creu que la situació demanava unes propostes i decisions més conjuntes entre els altres partits. De fet, a partir del mes de novembre s’ha apostat per fomentar la comunicació pel que fa a la documentació. Són paraules de l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, al programa “L’alcalde respon” de Ràdio Sarrià.

De fet, el passat ple municipal de l’Ajuntament de Sarrià va comptar amb vuit propostes aprovades per unanimitat, i la presentació del Reglament Orgànic Municipal es va fer de manera conjunta i consensuada. Narcís Fajula admet que fins a finals d’any faltava diàleg entre els altres grups municipals, i s’està treballant per aconseguir més consensos.

La presentació conjunta del ROM va ser molt ben rebuda per tots els partits presents en el ple municipal, que van celebrar la proposta i redacció conjunta.