L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis aprova el Reglament de Participació Ciutadana del municipi

El ple municipal de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis va aprovar aquest passat dilluns el Reglament de Participació Ciutadana del poble. La proposta va ser consensuada amb els altres grups amb representació a l’Ajuntament, entitats i veïns particulars. La intenció amb aquest reglament és formalitzar els processos de participació dels veïns i veïnes, així com incorporar altres canals per fomentar-la.

L’objectiu de la creació del Reglament és definir els eixos de la participació ciutadana de Sant Julià de Ramis i Medinyà, perquè la població pugui intervenir en l’actualitat política del municipi. La regidora de Participació ciutadana de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Laia Pujolràs, ho explica.

La proposta es va elaborar de manera conjunta entre els altres partits de l’Ajuntament, i també entre entitats i fins i tot veïns i veïnes particulars. De fet, la seva creació va comptar amb quatre fases, perquè es pogués consensuar abans de presentar-lo en el ple municipal. Són declaracions de Laia Pujolràs.

El Reglament de Participació Ciutadana està ara en un període d’exposició pública durant 30 dies.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis